Kisah Dari Mekah (2017) WEB-DL

0 235
FAST DOWNLOAD

Kisah Dari Mekah (2017) WEB-DL

Pencurimovie Drama bersiri Kisah Dari Mekah bakal menggantikan drama Biniku Ninja untuk slot Raihana di Astro Oasis. Drama terbitan Zeel Production ini merupakan arahan bersama Fadzil Teh dan Hairi Safwan. Menampilkan barisan pelakon seperti Lydiawati, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Redza Rosli, Nur Risteena, Ruhainies dan Cik Manggis. Ditayangkan mulai 31 Julai ini, setiap Isnin hingga Rabu pukul 9 malam di saluran Astro Oasis 106 dan Astro Maya HD 135.
JUDUL : KISAH DARI MEKAH
EPISOD : 15 episod
TARIKH TAYANGAN : 31 Julai 2017
HARI / MASA : Isnin-Rabu, 9.00 malam
SIARAN : Astro Oasis 106 & Maya HD 135
SKRIP : Wan Mahani Wan Hussein & Adam Danial
PENGARAH : Fadzil Teh dan Hairi Safwan
TERBITAN : Zeel Production Sdn Bhd
PELAKON : Redza Rosli, Noorkumalasari, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Ruhainies, Cik Maggis, Lydiawati, Aisyah Rania, Nur Risteena, Ben Ali, Aidit Noh, Hairi Safwan, PU Riz, PU Faris, Fendi Seman, Mak Jah, Zulkifli Ismail, Radzi Mansor, Ustaz Suhil
Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10
Episod 11 Episod 12 Episod 13
SINOPSIS KISAH DARI MEKAH
Kisah Dari Mekah adalah sebuah drama berat (Islamik) berkisarkan tentang peristiwa-peristiwa aneh dan misteri yang berlaku kepada jemaah Malaysia sewaktu menunaikan haji dan umrah. Cerita diangkat berdasarkan kisah-kisah benar selain paparan akhbar dan majalah. Setiap episod memaparkan kisah dan pelakon yang berbeza.
FAST DOWNLOAD
Category: Complete, Series
author
No Response

Leave a reply "Kisah Dari Mekah (2017) WEB-DL"