Kayuhan Kasih Ayah (2017) HDTV

0 210
FAST DOWNLOAD

Kayuhan Kasih Ayah (2017) HDTV Pencurimovie

Saksikan kisah penuh pengajaran dalam telefilem Kayuhan Kasih Ayah arahan Idora Abdul Rahman. Lakonan Aman Graseka, Balqish Semundur Khan, Rafael El Arash, Asri Iskandar dan ramai lagi. Akan disiarkan menerusi slot Cerekarama di TV3 pada Sabtu ini pukul 9.00 malam.
JUDUL : KAYUHAN KASIH AYAH
TARIKH / MASA : Sabtu, 16 September 2017. 9.00 malam
SIARAN : Slot Cerekarama TV3
SKRIP : Jo Sidek
PENGARAH : Idora Abdul Rahman
TERBITAN : Aniq Communication Sdn Bhd
PELAKON : Aman Graseka, Azri Iskandar, Balqis Samundur Khan, Rafael El Arash, Firdaus Ghufran, Ieka Zulkifli, Liza Othman, Azza Elite, Roslan Salleh, Putri Luvna Wilma, Mohd Natshah Ismail
klik sini untuk menonton >> TONTON / DOWNLOAD <<
SINOPSIS KAYUHAN KASIH AYAH
Kisah Yatim, seorang yang lurus bendul, dan menyara hidupnya dengan menjaja cendol menggunakan basikal beroda tiga. Suatu hari, Yatim terlihat perpisahan yang menyayat hati antara Rizqi dengan ibu dan adiknya yang terpaksa dihantar ke sebuah rumah anak-anak yatim. Sejak itu, Yatim mendermakan wang simpanannya dan bekerja dengan lebih keras.
Di sekolah, Rizqi bersahabat dengan Danial yang merupakan anak kepada Iskandar. Danial sering berkongsi makanannya dengan Rizqi. Iskandar melarang perbuatan Danial kerana dia menganggap rezekinya hanya untuk mereka sekeluarga dan bukan untuk orang lain. Namun pada suatu hari, Iskandar bertanyakan Yatim tentang pergorbanannya terhadap anak-anak yatim itu. Bagi Yaim, setiap perkongsian dan pertemuannya dengan anak-anak yatim itu bagaikan puncak kegembiraan dan kebahagiaan hidup mereka. Adakah Iskandar akan insaf?
tag : free watch tonton download Kayuhan Kasih Ayah (2017) full movie malay torrent streaming kepala bergetar pencuri movie tapaw sub dfm2u geng movie bukan cincai kb kberputar kbergetar arai HD openload telemovie online telefilem
FAST DOWNLOAD
Category: 2017, Filem
author
No Response

Leave a reply "Kayuhan Kasih Ayah (2017) HDTV"