Kampung Drift (2016) WEB-DL

0 227
FAST DOWNLOAD

FAST DOWNLOAD

 

Download Gratis Film Kampung Drift (2016) WEBDL

Kampung Drift (2016) WEB-DL Pencurimovie

kawan petang baik pencurimovie , jumpa lagi dengan admin pada waktu malam kali ini admin akan berkongsi filem terbaru malaysia, nasib baik blog pengunjung, flm malaysia berjudul Kampung Drift (2016) WEB-DL 

Kampung Drift bercerita tentang :

FAST DOWNLOAD
Mengisahkan pengembaraan hidup seorang remaja bernama Johan (Syafie Naswip) dalam mencari erti kejayaan dan kehidupan menerusi sukan drift yang berkait rapat dengan sejarah hidupnya.
Walaupun ditentang keras oleh ayahnya untuk menyertai sukan drift, minat Johan terhadap sukan itu tidak pernah pudar. Bersama-sama kawan baiknya, Bojeng (Jazli Hassan), pakciknya, Ajoi (Puovin Sandera), dan saintis ‘gila’, Pak Idon (Chen Sin Foo), dia akan menggunakan apa sahaja cara untuk melibatkan diri secara aktif dalam sukan pemotoran drift itu. Minat Johan mula bertukar menjadi sebuah impian besar apabila dia mendapat tahu sejarah hitam ayahnya yang berkait rapat dengan sukan drift.
Namun, penglibatan Johan dalam sukan drift ini menghadapi jalan sukar apabila dia terlibat dalam pelbagai konflik diri, masalah cinta dan persaingan di antara Julia (Fatin Afeera), Shiela (Zalfa Zin) dan Ray (Pablo Amirul), drifter ternama dari Kuala Lumpur. Semua ini pula bakal membawa kepada kematian orang yang disayanginya. Johan cuba mengubah sejarah dengan menggunakan mesin merentas masa untuk kembali ke masa silam. Berjayakah dia? Semuanya bakal terjawab dalam Kampung Drift. .. .
Info Film :
FILEM : KAMPUNG DRIFT
Tarikh Tayangan : 4 Ogos 2016
Genre : Aksi / Komedi / Sains Fiksyen
Pengarah : Nevin Hiong
Pelakon : Pekin Ibrahim, Syafie Naswip, Pabli Amirul, Fatin Afeefa, Chen Sin Foo, Zalfa Zin, Syazwan Yunos, Puovin Sandera, Jazli Hassan, Chen Sin Foo, Fazli Razali, Kamarol Haji Yusuf, Yasmin Md Isa, Muhammad, Zaiham, Esma Danial, Eida Moin
Terbitan : Mico Studio (M) Sdn Bhd
Trailer

 

 

Link Download
FAST DOWNLOAD
Category: 2016, Action, Comedy
author
No Response

Leave a reply "Kampung Drift (2016) WEB-DL"