Drama Isteri-Isteri Ayah (2017) HDTV

0 180
FAST DOWNLOAD
Isteri-Isteri Ayah

Drama Isteri-Isteri Ayah (2017) HDTV Pencurimovie

Tajuk : Isteri-Isteri Ayah
Mula Tayangan : 3 Julai 2017
Masa : Setiap Isnin-Khamis, 6.30 Petang
Siaran : Slot Iris TV3
Terbitan : SRS Productions Sdn Bhd
Jumlah Episod: 20
Pelakon :  Datuk Jalaluddin Hassan, Syazwan Zulkifly, Wan Sharmila, Liza Abdullah, Azza Elite, Faye Kusairi, Ira Ghani, Azad Jazmin, Eira Syazira
SINOPSIS ISTERI-ISTERI AYAH 
Rancangan Nizam dan Farah untuk bercuti di Bali terpaksa di batalkan apabila zakiah, ibu Nizam sakit tenat. Kamal, ayah Nizam berusaha untuk menunaikan hajat terakhir Zakiah yang teringin untuk menaiki cruise ke Phuket. Namun sayangnya, Zakiah pergi sebelum sempat dia menaiki cruise tersebut.
Nizam dan Farah kesian melihat bapa mereka mengalami kemurungan kronik selepas kematian ibu mereka, lalu mereka menjemput ayahnya, Kamal untuk tinggal bersama mereka. Namun keadaan menjadi kacau bilau bila tiga wanita tiba-tiba muncul dan mendakwa bahawa mereka adalah isteri Abang Kamal.
Muncul seorang wanita bersama Wana mengaku isteri kepada Kamal. Nizam dan Farah terkejut kerana Kamal mengakui Wana adalah isterinya. Setelah munculnya Wana yang tidak mahu pulang, Nizam dan Farah dikejutkan lagi dengan kemunculan dua lagi wanita iaitu Kak Ana dan Zana yang juga mengaku sebagai isteri ayahnya.

Tonton Isteri-Isteri Ayah Full Episod

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5 Episod 6 Episod 7
Episod 8 Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14
Episod 15 Episod 16 Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
FAST DOWNLOAD
Category: 2017
author
No Response

Leave a reply "Drama Isteri-Isteri Ayah (2017) HDTV"