Drama Hikayat Cinta Si Pematah Hati (2017) HDTV

0 179
FAST DOWNLOAD
Drama Hikayat Cinta Si Pematah Hati (2017) Astro Ria

Drama Hikayat Cinta Si Pematah Hati (2017) HDTV Pencurimovie

Tajuk : Hikayat Cinta Si Pematah Hati
Mula Tayangan : 24 April 2017
Masa : Setiap Isnin-Khamis, 10.00 malam
Siaran : Astro Ria
Terbitan : Suhan Movies & Trading Sdn Bhd
Jumlah Episod: 16
Pelakon : Alif Satar, Nabila Razali, Hafreez Adam, Nadiyah Shahab, Aien Zahalan, Syafiq M. Nazri, Rykarl Iskandar, Yaya Zahir, Aneesa Sofea, Naseem Hafiy, Nur Iman Elweena, Zila Bakarin, Ruminah Sidek dan ramai lagi
SINOPSIS HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI
Wafeen Wardah mempunyai impian untuk membina rumah tangga bersama lelaki ilihannya, Daniel Elhan. Sayangnya, sekian lama dia menanti masih belum ada sebarang tanda di jari. Bukan kerana tak sabar menanti tetapi Daniel Elhan hanya pandai menabur janji hinggalah suatu hari dia bertemu dengan seorang lelaki bernama Rayyan Rayqarl.
Rayyan Rayqarl yang kehilangan ibunya disisihkan oleh ayahnya yang berkahwin dengan bekas orang gaji. Rayyan Rayqarl mengambil keputusan untuk tinggal jauh daripada keluarganya. Pertemuannya dengan Wafeen Wardah membuatkan dia jatuh cinta pandang pertama. Sayangnya, gadis yang dipuja sudah mempunyai kekasih iaitu Daniel. Daniel Elhan sebenarnya adik tiri Rayyan Rayqarl. Sifat Rayyan yang suka makan karipap pusing mengingatkan Wafeen pada seorang lelaki pada zaman kanak-kanaknya.
Sementara itu, Daniel dipaksa bertunang dengan Tengku Zarynn membuatkan Wafeen kecewa. Daniel pula tidak dapat melupakan Wafeen cuba merisik Wafeen bagi pihaknya. Rayyan yang mendapat tahu merancang dengan Tengku Zarynn untuk memenangi hati Wafeen.

Tonton Hikayat Cinta Si Pematah Hati

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5 Episod 6 Episod 7
Episod 8 Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14
Episod 15 Episod 16
FAST DOWNLOAD
Category: 2017, Drama
author
No Response

Leave a reply "Drama Hikayat Cinta Si Pematah Hati (2017) HDTV"